Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior: Iconen in een nieuw jasje

Door Angelique op 12.09.2013

Liefhebbers van high end make-up opgelet: Dior komt dit najaar met een aantal heruitgaven van beroemde producten.

Dit jaar viert Rouge Dior, de iconische lipstick van Christian Dior, zijn 60ste verjaardag. Dat moet uiteraard in stijl gevierd worden met een nieuwe campagne, een stijlvolle nieuwe verpakking én een nieuw gezicht. Natalie Portman draagt de beroemde kleur 999 and she wears it well. De 4 bekendste kleuren - killer red 999, nude Grège, hot pink Darling, en coral Trafalgar - kregen van make-up artist Tyen een update en een bijpassende nagellak. Ook de Contour lippotloden werden in een nieuw jasje gestoken en passen nu perfect bij je favoriete lippenstift.

De cultcrème Manicure Abricot is ook jarig en mag dit 50 kaarsjes uitblazen. De superverzorgende nagelcrème krijgt er een hele rits broertjes en zusjes bij waarmee je die perfecte manicure zelf kan klaarkrijgen.

Het interessantst vinden wij de nieuwe French Manicure Stylo expert. DIe belooft je een onberispelijk wit randje in 1 enkele beweging, voor de perfecte DIY french nails.

Foto's © Dior.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded