Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Parfums met een hoog fashiongehalte!

Door Angelique op 10.09.2013

Fashion and perfume go hand in hand. Er zijn veel nieuwe geuren op de markt met een zeer hoog fashiongehalte. Van Juicy Couture en Jimmy Choo tot See By Chloe. Veel kledingmerken hebben nieuwe geuren op de markt die wij met plezier aan jullie voorstellen!

1. Lights, camera… Flash!

Oh no I lost my Choo!’ Deze scène van Sex and The City staat in iedere fashionista’s geheugen gegrift. Maar Jimmy Choo doet sinds kort ook meer dan fabulous heels ontwerpen, zoals eigen parfums uitbrengen. De 2de geur van het schoenenmerk is Flash, een bloemige geur waarin het thema glamour centraal staat. Deze geur is perfect voor de glamourous girls onder ons. Je betaalt € 45,- voor 40 ml. en vindt de geur bij Ici Paris XL.

2. Paint away!

Laat de creatieve modeziel in je naar boven komen. Het See By Chloe parfum heeft een nieuw flesje en een nieuwe manier van parfum aanbrengen. Wat denken jullie van een borsteltje om je geurtje aan te brengen? Het parfum heet toepasselijk dan ook Paint a Scent. Het is te vinden bij Ici Paris XL en voor 15 ml. betaal je € 29,95.

3. Brasil in a bottle

Opkomend modeland Brazilië is de inspiratie voor de nieuwe geur van Reminiscence. Rem & Bow werd geïnspireerd door de kleurrijke omgeving vol swingende muziek, witte stranden en overheerlijk fruit. In de geur ontdek je noten van citroen en mango, maar ook een zee-akkoord en bruine suiker. Een unieke, internationale geur die je vindt bij Ici Paris XL. Een flacon van 20 ml. kost € 22,-.

4. Diamonds are a girls best friend

Let’s face it. Een belangrijk deel van je keuze voor een geur wordt bepaald door het flesje. Bulgari speelt hier slim op in met hun ‘jewel charms’, superschattige miniflesjes parfum. Bijna iedere Bulgarigeur verscheen al in juwel charm formaat, maar sinds kort is ook het befaamde Mon Jasmin Noir te verkrijgen in dit charming flesje. Toegegeven, ze zijn wat prijzig, € 45,- voor 25 ml., maar ze zijn ge-wel-dig en te vinden bij Ici Paris XL.

5. Couture in a bottle

Na jarenlang gesukkeld te hebben met een slecht imago, heeft Juicy Couture de laatste jaren zich volledig herpakt en ontpopt tot een volwaardig, klassevol kledingmerk, met zelfs eigen fragrances. De jonge geur Couture La La is het jongere zusje van de Juicy Couture geur en heeft dus ook een jongere, vrijere geest. Met een vleugje rock ’n roll en punk is dit de aangewezen geur voor wie nog even young, wild and free wil blijven. Voor een flacon van 30 ml. leg je € 50,- neer. Je vindt de parfums bij Planet Parfum.

6. Spicy pink!

Jo Malone's colognes zijn in ons land nog niet zo bekend, maar internationaal hoort dit merk bij de absolute favorieten van talloze fashionista’s. De nieuwe Saffron cologne is opnieuw een schot in de roos. Met gouden saffraan, roze peper en wierook is dit een unieke, vurige geur. Ideaal voor wie een parfum wel wat straffer mag zijn. Je betaalt voor 100 ml.  € 115,-. Jo Malone is te vinden bij Senteurs d’Ailleurs.

Kortom: we love a great fragrance. Het juiste parfum is als een fantastisch accessoire: het geeft veel prijs over je persoonlijkheid. So choose wisely!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded