Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rooney Mara for Calvin Klein!

Door Angelique op 08.09.2013

Rooney Mara is sinds de film ‘The girl with the dragon tattoo’ een echte it-girl geworden. Ze kreeg voor haar Lisbeth Salander personage een volledige make-over en is met deze edgy look favoriet geworden van de fashion scene.

Het kapsel besloot ze wijselijk te houden. Slim, want dit heeft haar al op talloze magazinecovers gebracht. And there’s more… Rooney Mara is nu ook het nieuwe gezicht van het Downtown parfum van Calvin Klein.

In de campagnevideo zien we Rooney op een normale werkdag. Let op, normaal betekent in deze context het dag in het leven van een superster. In de zwart-wit video volgen we Rooney en zien we haar tijdens de glamour en de meer down-to-earth momenten, van de metro tot de spotlight.

Dit is een campagne met een hart. De chemie tussen het gezicht Rooney Mara en een minimalistisch merk als Calvin Klein is te voelen en een echt schot in de roos!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded