Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready for a revolution? Introducing Clarisonic!

Door Tiany op 04.09.2013

There is something changing in beautyland… Terwijl vrouwen vroeger genoeg namen met de juiste dagcrèmes, scrubs en serums in onze beauty routine is er nu iets nieuw op de markt dat wel eens voor een ware revolutie kan zorgen. You guessed it right, we hebben het over de Clarisonic!

Clari - what - now?! De Clarisonic is een elektrische borstel waarmee je het gezicht kan reinigen. I Know, it sounds harsch, maar belangrijk bij de Clarisonic is dat de borstel beweegt via sonische technologie. Dit houdt in dat hij niet ronddraait maar eerder trilt en je huid dus niet beschadigt.

To the contrary, deze borstel doet alleen maar goed voor je huid. Hij verwijdert 6 keer meer onzuiverheden dan wanneer je gewoon met je handen wast en hij verfijnt je poriën. Bovendien wordt je teint helderder en worden je huidverzorgingsproducten beter opgenomen.

De Clarisonic opnemen in je beauty routine is easy. Het apparaatje kan je gewoon onder de douche gebruiken. Je maakt de borstelkop nat, brengt je reinigingsproduct aan op je gezicht. Hierna beweeg je het borsteltje 20 seconden op je voorhoofd, 20 seconden op de neus & de kin en 10 seconden op iedere wang. Je hebt dus een propere huid in amper 60 seconden.

De Clarisonic is in de U.S.A. een echte hit. Celebs als Gisele Bündchen, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba en Kate Moss kunnen niet meer zonder. Nu is dit product eindelijk ook verkrijgbaar in de Benelux. Een Clarisonic MIA 2 kit kost € 149,- en de Clarisonic PLUS kit, waarbij je ook een borstelkop hebt om de huid van je lichaam mee aan te pakken, kost € 225,-. Clarisonic is in België exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Dit wordt zonder twijfel the beauty must-have voor mannen en vrouwen. We can’t wait to try it!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded