Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

CC stands for… Chanel!

Door Tiany op 30.08.2013

Finally… De beauty-lovers onder ons zitten er al even op te wachten, maar eindelijk is het zover. De CC creme van Chanel is er. Hij werd eerder al gelanceerd in Azië en door het grote succes daar, besloot Chanel nu ook een tint te ontwikkelen die past voor de Caucasian complexion.

De CC crème is eigenlijk het antwoord op het succes van de BB crème. De CC crème gaat naast hydrateren en de huid egaliseren ook zorgen voor Complete Correction van de huid, door bijvoorbeeld rode plekken dieper te verzorgen. Daarnaast bevat de creme ook een zonnebescherming en gaat het huidveroudering tegen. In other words, de BB crème voor mensen met een iets moeilijkere huid.

Tip: CC creme breng je best aan met je vingertoppen op een grondig gereinigde huid. Wrijf je gezicht in van binnen naar buiten. CC crème kan hiernaast ook perfect gebruikt worden voor touch-ups tijdens de dag.

De CC cream is nu verkrijgbaar voor € 60,- bij ICI Paris XL. We can’t wait to try it!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded