Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Givenchy: Ange ou démon? Le secret

Door Angelique op 29.08.2013

Een parfum vinden dat helemaal bij je past, het blijft een uitdaging! Maar eens je hem gevonden hebt, kan het je verschijning nóg memorabeler maken.

Ange ou démon? Le secret is niet de meest gekende geur op de markt en daarom net de moeite om te ontdekken. Deze eau de toilette van Givenchy drukt de dualiteit van een jonge vrouw uit en schuilt er niet in ieder van ons tegelijk een engeltje en een duiveltje? 

Een frisse, fruitige geur die doet denken aan een onschuldige lenteochtend.Theeblaadjes en bergamot maken het parfum pittig, terwijl witte muskus, amber en patchoeli zorgen voor het zachte karakter van deze nieuwe editie van het parfum. Een geur vol contrasten dus, in een flacon die opnieuw een streling voor het oog vormt.

Het symbool van Ange ou démon, de pendeloque, blijft ook bij deze nieuwe uitgave behouden. Maar om het luchtige karakter van de geur te benadrukken werd de flacon wat vereenvoudigd en uitgepuurd. Pretty!

En dat kan ook van Natasha Poly gezegd worden. De Russische, die het gezicht is van deze nieuwe Givenchy, poseert als een lieflijk engeltje in een jurk en cape met stuisvogelveren van Riccardo Tisci. De foto straalt tegelijk zachtheid en intensiteit uit, net als het geurtje zelf. Go check it out!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded