Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

San Francisco collection by O.P.I

Door Angelique op 27.08.2013

O.P.I, het populaire nagellakmerk, heeft alweer een nieuwe collectie klaar. Je kan deze winter je nagels sieren met maar liefst 15 verschillende kleurtjes, allemaal geïnspireerd op de Californische stad San Francisco. De urban city is gekend om zijn prachtige trekpleisters zoals de Golden Gate Bridge en het jailhouse eiland Alcatraz. 

De lijn bestaat uit een boeiend palet aan kleuren, gaande van hemelsblauw, over grijs tot rood, burgundy en bruin. Die tinten geven de typische Amerikaanse West Coast flair perfect weer. De kleuren zijn 1 voor 1 geïnspireerd op de meest iconische elementen uit de bruisende stad, zoals Chinatown en de Embarcadero. Suzi Weiss-Fischmann, de artistic director van O.P.I, zegt dat de gesofisticeerde combinatie van high fashion en de eclectische streetstyle die men ziet in het straatbeeld van de stad haar uitgangspunt voor de najaarslijn zijn. 

Het label brengt, zoals elke keer bij de lancering van een nieuwe collectie, ook something special uit. Op de catwalks zijn er voor dit seizoen veel militaire accenten en silhouetten in winters wit en de modellen waren gekleed in luxueuze textuurstoffen. Er zullen 3 liquid sand nagellakken in aardse tinten zoals taupe, blauw en grijs te verkrijgen zijn die deze trends doortrekken op de nagels. Het effect van zo'n nailpolish is dat er tijdens het opdrogen een matte, zandachtige textuur verschijnt. 

1. I knead Sour-Dough. Are you ready to wear this toasty warm brown? € 14,50
2. A-Piers to Be Tan. I sure do like this chocolaty tan. € 14,50
3. Embarca-Dare Ya! Betcha can't pass up this marvelous magenta. € 14,50
4. Dining al Frisco. Just feast your eyes on this fresh-air blue! € 14,50
5. Alcatraz...Rocks. There's no escaping this arresting textured gray. € 14,50

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded