Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel: Loverdose Tattoo

Door Tiany op 26.08.2013

Je wil een statement maken, maar een tattoo is iets te permanent? Diesel wil met het nieuwe Loverdose Tattoo dezelfde onvergetelijke indruk maken als inkt op je lichaam.

Een parfum voor mysterieuze, maar karaktervolle vrouwen dat net als een tattoo een ontembare en betoverende sensualiteit verspreidt. 

Loverdose Tattoo werd gecreëerd door Anne Flipo en Pascal Gaurin, zij slaagden erin die sensualiteit te vertalen naar een houtachtig oriëntaals bloemenparfum

De natuurlijke, maar geraffineerde bloementoetsen omgeven door rijststoom, vanillemelk en absolu van tonkabonen zorgen ervoor dat deze Loverdose Tattoo echt tot de verbeelding spreekt. 

Het flacon is alvast zo artistiek als een tattoo! Het hart in zwart glas is namelijk geslepen als een diamant, een pareltje voor ieders boudoir.

Voor de campagne poseert Anna Brewster, topmodel en actrice die het toppunt van ontembare sensualiteit verpersoonlijkt. Zij poseert met een tattoo geïnspireerd op L'Ain, een tattookunstenares die haar lichaam tot een kunstwerk maakte. De chrysant staat symbool voor kracht en macht, origineel but I'll wear my perfume as a tattoo!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded