Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Prodigy Night by Helena Rubenstein

Door Tiany op 25.08.2013

Forever young? Als het van Helena Rubinstein afhangt, is het mogelijk. Het iconische beautymerk komt op de markt met een nieuwe anti aging nachtcrème. Prodigy Night belooft de oorspronkelijke jeugdigheid van de huid te herstellen, door het unieke Nocta sève extract.

De onderzoekers bij Helena Rubinstein hebben zich meer dan 10 jaar gebogen over het mysterie van the eternal youth. Ze ontdekten dat telomeren, een onderdeel van ons cel-DNA hier een belangrijke rol in spelen.

Om deze structuren te beschermen tegen UV-stralen bevat prodigy night het moleculaire Nocta Sève, met extracten van de nachtbloem witte lotus. De crème heeft naast deze unieke anti aging werking ook een enorm luxueuze structuur. De crème voelt romig en voluptueus aan en heeft een licht parfum van jasmijn, lelie, hout, muskus en ylang ylang. Sounds good!

Hij zit in een nachtblauwe, maanronde pot, die het licht reflecteert om zo het beeld van een sterrenhemel op te roepen. Dit wonderproduct is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor een prijs van € 210,-. Je kan ervoor terecht bij Ici Paris XL en Planet Parfum.

Met medewerking van Karen Moreaux. 

page loaded