Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clinique Superdefense CC cream

Door Angelique op 25.08.2013

Feit: een stralende huid bepaalt hoe fris we er uitzien. Helaas ook een feit: we hebben soms weinig tijd om alle stappen die nodig zijn voor die stralende huid volledig te doorlopen. Maar dat is uiteraard niet alles!

De CC cream hydrateert tegelijk een hele dag lang en beschermt tegen veranderende vochtomstandigheden. Heel erg handig, vooral in de zomermaanden, is dat de crème ook een zonnefilter bevat om verouderingsverschijnselen te voorkomen.Gelukkig kunnen we voor al onze huidproblemen rekenen op de Superdefense-lijn van Clinique. Een frisse, stralende huid verkopen zij in een tube onder de naam Superdefense CC Cream SPF30 Colour Correcting Skin Protector. Een hele mond vol, maar de crème doet dan ook heel veel voor je huid. Even overlopen.

1st en vooral gaat het om een kleurcorrigerende crème. Meervoudige kleurcorrigerende optische bestanddelen neutraliseren de teint en corrigeren zichtbaar je teintproblemen. Geen rode vlekjes of grauwe huidjes meer. Danku Clinique!

3-in-1 dus, sent from heaven, in 3 verschillende kleuren en geschikt voor alle huidtypes. Smeren maar!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded