Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Advanced Night Repair: Nieuwe formule!

Door Tiany op 22.08.2013

Iedereen onder jullie kent het wonderproduct van Estée Lauder vermoedelijk al. Sinds de lancering in 1982 staat Advanced Night Repair aan de top van de beautyproducten en al 30 jaar heeft het deze plaats kunnen behouden. Het nachtserum kan dan ook nooit ontbreken in lijstjes met de beste schoonheidsproducten.

Maar het is niet omdat het product deze status heeft ingenomen, dat er geen ruimte meer is voor verbetering. Advanced Night Repair Synchronised Recovery Complex II is de opvolger van Complex I. Op basis van de allereerste klinische slaapstudie die de effecten op de huid onderzocht, werd een nieuwe formule ontwikkeld die - if you can believe it - het product nog beter maakt.

Het Advanced Night Repair serum kan er natuurlijk niet voor zorgen dat je beter slaapt, maar slaagt er wel in je eruit te doen zien alsof je een goede nachtrust hebt gehad. Het serum zorgt overnight namelijk voor huidherstel en voor een frisse blik in de ochtend.

Voor een flacon van 30 ml. betaal je € 78,63. Het wonderproduct kan je vinden bij ICI Paris XL. Wij hebben gelukkig geen 100 jaar slaap nodig als Doornroosje om ons als een prinses te voelen!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded