Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eye want candy

Door Michael op 21.08.2013

Dat ik fan ben van de Chubby's van Clinique is geen geheim. Ik heb er permanent 1 in mijn handtas zitten omdat ze gewoon zo ongelooflijk handig zijn om aan te brengen! The good news is: kleur en hydratatie in een handige stick is er nu ook voor je ogenSay whaaat?

Yes it is! De superhandige crèmesticks voor je lippen zijn er nu ook in de vorm van oogschaduw. De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes maakt het aanbrengen van oogschaduw on-the-go mogelijk in een handomdraai. Geen gesukkel meer met een borsteltje en een slijper, de crème oogschaduwsticks van Clinique laten een subtiele kleur achter die je in laagjes kan aanbrengen.

Zelf vind ik oogschaduw overdag soms too much maar deze Chubby laat toe dat je zo intens kan gaan als je zelf wel. Het is een superzachte formule met vitamine E die toelaat verschillende kleuren samen te gebruiken voor een professioneel resultaat. 8 kleuren van nude en roze tot paars en blauw om uit te kiezen of om te mixen als het wat opvallender mag.

Richtprijs van deze superhandige must-have:  19,45. Pink & Plenty, Lavish Lilac of of toch liever Mighty MossI'll take them all! 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded