Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kenzo: Flower In The Air

Door Angelique op 20.08.2013

Het parfum van een droomvrouw, een fee. Dat is de nieuwe Kenzo, Flower In The Air. In het hart van een vrouw schuilen verschillende ladies. Het is door dat hart dat Alberto Morillas, meester-parfumeur zich liet inspireren voor dit nieuwe parfum.

Flower In The Air brengt een ode aan alle ontembare vrouwen door een samenspel van framboos, magnolia en gardenia. Resultaat is een elegant en sensueel parfum waarmee Morillas hoopt alle vrouwen aan te spreken.

Zoals we van Kenzo gewend zijn, is ook deze flacon een must-have voor op je kaptafel. De bloem staat zoals in de andere Kenzo parfums centraal, maar qua vorm slaat de nieuwste Kenzo een andere richting in. Elegantie boven!

Bloemen maken alles een beetje mooier. Dat is ook de boodschap die ze bij Kenzo willen uitdragen met het filmpje dat bij de lancering van dit parfum hoort. Om de wereld mooier te maken moeten er bloemen bloeien aan de hemel. We're with you on this one Kenzo! 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded