Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It Looks by L’Oréal Professionnel

Door Bieke op 19.08.2013

Er is niets mis met wat kleur in ons leven moet L’Oréal Professionnel gedacht hebben. Voor de haartrends van dit najaar liet het beauty brand zich namelijk inspireren door verschillende streetstyle icons en grijpt het terug naar metaalachtige nuances! Resultaat is een transformatie van de traditionele kleurcollecties L'Oréal Professionnel naar 3 hippe It-looks die belichaamd worden door 3 stijlvolle trendsetters.

De eerste It Girl is de Britse dj en model Mary Charteris. Als model heeft ze al heel wat op haar indrukwekkend palmares: ze poseerde voor verschillende grote internationale tijdschriften en werkte samen met met ontwerpers als Louis Vuitton en Jason Wu. Haar retro rose gold hairdo straalt een echte jaren ’60 vibe uit! Denk: golvende lokken in een koper-meets-abrikoos kleur. Stunning looking hair alert!

Stylish hair kunnen we ook spotten bij de gekende illustratrice Langley Fox Hemmingway! Zij ging voor de carré bronze glacé. De bob is duidelijk weer helemaal hot, maar wij zijn vooral weg van haar haarkleur. De ijskoude bronzen kleur is net iets subtieler dan zwart. The colour for a beautiful icequeen!

L’Oréals laatste trendsetter is Ella Waldman, een Franse zangeres slash actrice slash fashion muse die aan een stevige opmars bezig is. Haar nieuwe snit is de silver blond chignon.

Wil je je haren extra in de verf zetten? Ga dan Ella Waldman, Carey Mulligan, Sky Ferreira en Cara Delevingne achterna en laat je haar platinablond verven! Leuk om te weten is dat je kan kiezen tussen verschillende variaties gaande van intens grijs en een subtiel zilveren nuance. Cooler kan niet! Draag daarom je haar in een nonchalante en volumineuze dot om een robot-achtige outer space look te vermijden.

En ladies, welke It-Look is jullie favoriet?

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded