Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer trend: Sixties make-up

Door Michael op 15.08.2013

Mode komt altijd terug en dat geldt ook voor make-up. Deze zomer is de sixties make-up hot & happening. Ohja, je zal allicht al enkele exemplaren hebben zien lopen op festivals als Rock Werchter, Tomorrowland of Summerfestival. Inspiratie genoeg dus, en daar doen wij nog een schepje bovenop. Get inspired en probeer die sixties stijl gewoon uit voor je volgende BBQ. Oh yeah!


Foto © Fashiongonerogue.com

Modellen van o.a. Marc Jacobs, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier en Moschino liepen rond als echte diva's uit de golden 60's. Wat betekent dat precies? Wenkbrauwen zijn donker en de eyeliners krijgen een vaste plek in de make-up tas. Oh ja, Twiggy is terug en hoe!


Louis Vuitton & Marc Jacobs - Foto's © Style.com


Moschino - Foto © WWD

Om de 60's look te verkrijgen moet je eigenlijk niet veel doen. Al wat je nodig hebt is eyeliner en een oogpotlood of oogschaduw in de kleur van jouw wenkbrauwen. 60's make-up is opvallend omdat je de ogen accentueert.


Carolina Herrera  - Foto © WWD

Ga zoals bij Carolina Herrera voor donkerbruin in plaats van zwart om een minder strenge look te creëren. Voor een Twiggy look schaf je best ook mascara aan om je wimpers, - en vooral  je onderwimpers! - nog meer te doen stralen. De rest van het gelaat laat je neutraal. Neutrale lippen en wangen dus, want je aandacht gaat naar jouw ogen.

Channel your inner Twiggy en haal de make-up borstels al maar boven!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded