Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye Bye Beyonce’s hair

Door Kim op 14.08.2013

Queen B is gekend om veel dingen, en haar weelderige haarbos behoorde daar zeker bij. Meestal gekruld, soms stijl of met vlechtjes -denk dan vooral aan haar Destiny's Child periode- maar toch altijd voldoende fierce. Beyoncé had blijkbaar nood aan verandering, want vorige week postte ze een foto van haar nieuwe korte coupe op Instagram, wat ook de verwachte positieve en negatieve reacties ontketende bij fans.Toegegeven, wij zullen haar lange haren missen - vooral als we dit overzicht zien van hoe het meer dan eens als attribuut tijdens haar optredens dienst deed. Beyoncé kennende, zal ze haar Twiggy-haircut ook van de nodige attitude voorzien.

Veel uitleg over haar nieuwe kapsel heeft de ster nog niet gelost, maar misschien had het ook iets te maken met het ongelukje onlangs. Haar haren raakten toen verstrengeld in een ventilator tijdens 1 van haar optredens, maar B bleef wél dapper doorzingen.Wat vind jij van Beyoncé's nieuwe kapsel? Let us know in the comments!

page loaded