Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blushing Beauty

Door Tiany op 12.08.2013

De meest gekende soort blush is die in poedervorm, maar een nieuwe trend in beautyland voor dit najaar is de cream blush. Dat is een blush die in een compact potje zit en eruit ziet als een vaste, uitsmeerbare crème. Dit is definitely een must voor vrouwen met een droge huid, omdat de blush zorgt voor een zijdezachte glow zonder je huid uit te drogen. 

Do we likey?


1. Rouge Cream Blush, NYX. € 5,-
2. One on One,
Benefit. € 35,-
3. Creme de blush,
Yves Saint Laurent. € 35,95
4. Cream Blush,
Bourjois. € 10,99
5. Cremeblend Blush,
M.A.C. € 20,-
6. Le Blush Creme de Chanel,
Chanel. € 40,-
7. Cheek Creme,
Dior. € 33,-
8. Dream Bouncy Blush,
Maybeline. € 8,-
9. HD Blush,
Make Up For Ever. € 25,-

De Belmodoredactie is alvast fan. Why? Wij zetten de pluspunten van this magic stuff even voor je op een rijtje:
- Handig om mee te nemen en onderweg te gebruiken, want je hebt enkel je vingers nodig.
- Geeft een gezonde glow en een natuurlijke finish als je hem goed blend.
- Hij is makkelijker om mee te werken dan een poederblush. Too much? Een beetje vervagen does the trick!
- Longlasting! Hij blijft langer zitten dan een poeder. 
- Omdat er veel pigment in zit, heb je minder nodig en doe je langer met 1 product. 

911, how to apply


© MUFE

1. Reinig je gezicht grondig. Breng een dagcrème aan, liefst aangepast aan je huidtype. Little secret: klop hem er zachtjes in, in plaats van hem gewoon op je gezicht te smeren. Gebruik eventueel een primer, zodat je make up nog meer long lasting wordt. 

2. Doe een tikkeltje concealer op je schaduwzones. Die bevinden zich meestal in je ooghoeken en onder je ogen. A little trick om ze te vinden is voor de spiegel gaan staan, je kin omlaag doen en dan zie je ze vanzelf. Dep ook een beetje concealer op eventuele oneffenheden. Concealer moet ook altijd 1 of 2 tinten lichter zijn dan je huid of de foundation die je gaat gebruiken.

3. Breng eventueel vloeibare foundation aan. Gebruik geen poederfoundation, want als je daar cream blush over doet, krijg je vlekken en je wil niet op een dalmatiër lijken. De regel is in fact heel eenvoudig: poeder op poeder en vloeibaar op vloeibaar.

4. Gebruik je vingers om de cream blush aan te brengen. Je kan eigenlijk ook een stippler kwast of een spons gebruiken, maar als je je vingers gebruikt zal je merken dat je er iets fijner en gedetailleerder mee kan werken. Begin met een beetje, breng het aan op de binnenkant van je gezicht en veeg uit naar je oor toe. De plaats waar je het product exact moet aanbrengen, hangt af van je gezichtsvorm. Check daarvoor bovenstaande afbeelding eens, can't go wrong! Wil je daarna toch poeder gebruiken, dan breng je het best 1st een gewoon, los fixation poeder aan. 

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded