Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Madly Kenzo: OUD Collection

Door Angelique op 11.08.2013

Madly Kenzo, het fruitige parfum van Kenzo dat vorig jaar werd gelanceerd, heeft er een variant bij. The OUD Collection is een meer exotische versie van het gekende parfum en dus ideaal voor de zomermaanden!

Aurélien Guichard, die eerder al Gucci Guilty creëerde, koos dit keer voor een parfum op basis van oudakkoorden, rozen, saffraan en patchoeli. Het resultaat is een eau de parfum met een oriëntaalse houtgeur.

De flacon van deze OUD Collection blijft in de vorm van een vlindervleugel, het symbool van Madly Kenzo. Alleen zit het luchtje nu in een oriental blauw en paars flesje, om helemaal in Aladdin-mood te komen!

Het gaat wel om een beperkte editie, snel zijn is dus de booschap!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded