Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Armani’s herfst

Door Tiany op 09.08.2013

De beauty herfstcollectie van Armani is 1 of a kind. Het merk brengt 3 verschillende producten op de markt. Een vibrerend herfstkleurenpalet, 6 verleidelijke pareltinten voor eyes to kill in beperkte oplage en hoog gepigmenteerde lippenstiften. Voor dit najaar ziet Armani de wereld door een caleidoscoop die de tinten en het licht scheidt, weerkaatst en versterkt. Zo ontstond er een intense collectie met zuivere, glinsterende en krachtige kleuren. 


Palette, € 72,-

Het sterpalet voor teint en ogen zit in een zwarte luxeverpakking met chique magneetsluiting. Het bevat 2 delen om je ogen en huid op elk moment van de dag te maquilleren en bij te werken. Het gezichtspoeder in prachtige pareltinten heeft een subtiel gemetalliseerde glans. De delicate oogschaduwharmonieën zijn enchanting, ze accentueren de ogen met de nuances blauw-paars en bruin-groen. 


Eyes to kill eyeshadow € 30,-

Armani brengt 6 oogschaduwkleuren uit. De crèmeoogschaduwen Eyes To Kill Intense hebben een caleidoscopisch changeant-effect naargelang de manier waarop je ogen het licht vangen. Ze zijn gemaakt om streelzacht over je huid te glijden en hebben een sensueel effect. Je blik krijgt instant power en aandacht door de halo van vibrerende metaaltinten. De kleuren zijn nooit wat ze lijken te zijn, want door te bewegen laat je een nieuwe kleur ontstaan. Van goud tot rood, van paars tot roze,... in amper 6 tinten met holografisch effect dekt Armani het hele kleurenpalet. 


Rouge d'Armani € 33,-

De make up artist van Armani, Linda Cantello, geeft tips voor stijlvolle lippen met een doorbloede look. Breng Rouge d'Armani aan door met de stick lichtjes tegen de lippen te kloppen, zo komt de kleur namelijk in opeenvolgende toetsen op de lippen terecht. De Rouges d'Armani zijn sensueel, natuurlijk en zitten boordevol glamour

De collectie is verkrijgbaar vanaf september 2013 bij de luxeparfumerie. 

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded