Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elsève Extraordinary Oils

Door Tiany op 08.08.2013

Tegenwoordig gebruik je olie niet enkel bij het zonnen of om te hydrateren na een douche, het kan nu ook gebruikt worden op je haar. In tegenstelling tot wat velen denken, maakt het je haar niet vet en is olie dus ook geschikt voor mensen die last hebben van haar dat snel vettig wordt. 

Het leuke aan de Extraordinary Oils van Elsève is dat ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden: vóór de shampoo om de haarvezel glad te maken, als masker om het haar soepel en glanzend te maken, vóór de brushing als bescherming tegen de hitte of als finishing touch voor extra glans. As you wish!

Een combinatie van 6 bloemenextracten wordt gebruikt in de oliën om de natuurlijke schoonheid van het haar te versterken: zo zorgt lijnzaadolie voor een intense voeding, versterkt lotusolie de haarvezel en margrietolie doet dof haar weer opleven, klinkt alvast veelbelovend!

De nieuwe Elsève Extraordinary Oils bestaan uit olie voor normaal haar, een olie voor gekleurd haar en eentje speciaal voor fijn haar. Alle 3 de oliën zijn textuursublimerend. Zeer handig om er eentje uit te kiezen voor op reis, aangezien de 3 oliën beschermen tegen zon en zwembadwater en natuurlijk laten ze ook een mooie satijnglans achter die we van een olie mogen verwachten.

 

 

page loaded