Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alles voor killer eyes!

Door Tiany op 06.08.2013

"De eerste kus wordt niet met de mond, maar met de ogen gegeven." - dixit O. K. Bernhardi. -

De ogen blijven 1 van de grootste aantrekkingspunten. Een verleidelijke blik kan fataler zijn dan een killer body. Bovendien kunnen ogen niet oud worden. Mooie ogen blijven mooi. Om deze verleidelijke ogen nog meer te laten shinen, willen we je enkele nieuwe producten voorstellen die allemaal gericht zijn op de spiegels van de ziel.

1. Goodbye wallen

Mooie ogen gaan natuurlijk niet samen met vermoeide ogen. Yves Rocher ontwikkelde hiervoor speciaal de Hydra Vegetal Fresh Gel, een hydraterende ooggel die werkt tegen wallen. De gel zorgt voor een goede bloedcirculatie, een vermindering van de zwelling en herstelt de vochtbalans, waardoor je wallen vervagen. Een tube van 15 ml kost € 7,95 en is verkrijgbaar bij Yves Rocher.

2. Ogen die niet verouderen

De huid rond de ogen is enorm fragiel en vertoont sneller tekenen van ouderdom dan de rest van de huid op het gezicht. Om dit tegen te gaan is de Premier Cru oogcrème van Caudalie het aangewezen product. Met zijn vernieuwde formule, beschermt deze klassieker de huid tegen ouderdom, maar zorgt ook voor hydratatie, versteviging van de huid en een stimulatie van de celvernieuwing. Een flacon van 15 ml kost € 64,- en is verkrijgbaar bij de apotheek of in de webshop van Caudalie.

3. Bijen helpen een handje

Bee Venom eye van Rodial is waarschijnlijk het meest omstreden product in de lijst. Zoals de naam het al zegt is het een oogcrème waarin bijengif zit. I know it sounds creepy, maar blijkbaar helpt dit gif om je huid elastischer en egaler te maken. Bovendien werkt het ook rimpeltjes en donkere kringen rond de ogen tegen. The result? Mooie ogen met een frisse, wakkere blik. Aan zo’n exclusief ingrediënt hangt natuurlijk ook een prijskaartje vast. Een potje van 25 ml kost € 125,- en is verkrijgbaar op de webshop van Rodial.

4. Looong eyelashes

Say goodbye to fake eyelashes! Gosh komt op de markt met een revolutionair product dat ons zichtbaar vollere en dikkere wimpers belooft na 2 weken. Het Growth Serum is een basis die je onder je gewone mascara aanbrengt. Het product bevat Follicusan, dat de haargroei bevordert en het haarpercentage doet toenemen. Het serum is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 15,49. Tip: voor een maximaal resultaat breng je het serum best ook ’s nachts aan!

5. Wondermascara

Gosh biedt ook een Growth mascara aan, die net als het Growth serum zorgt voor langere wimpers op langere termijn. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor onmiddellijk langere en vollere wimpers door het SumPeptide Xlash bestanddeel. Deze wondermascara is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 11,49.

Zoals je ziet kan je met ogen veel kanten uit in je beautyroutine. Voor ieder probleem bestaat er wel een gepaste oplossing. Je kan die killer blik hebben in geen tijd!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded