Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Queen of Braids

Door Astrid op 05.08.2013

Dat de Kardashians een eigen sense of fashion hebben, is een understatement. Laten we eerlijk zijn… echte stijliconen zullen de leden van de K-clan nooit worden. Toch springt 1 lid van de familie de laatste tijd het oog. Kourtney heeft volgens ons het licht gezien of gewoon een nieuwe stylist ingehuurd.

Zeker op haar hairdo kunnen we de laatste tijd weinig opmerkingen geven. Kourtney ruilde de Kardashian signature look oftewel lange glamour krullen meer dan eens in voor een leuk opsteekkapsel. We call it summer hairdo inspiration! Stretch die vingers, want hier komt serieus wat vlechtwerk bij te kijken. 


Ook Kourtney moet toegeven dat ze dit niet alleen kan: "Thanks to my delicious peeps @robscheppy @clydehairgod!"


De braid crown of milkmaid braid is zonder twijfel onze favoriete look. Het geeft ook helemaal niet als deze een beetje messy is. De oudste Kardashian zus is helemaal niet bang van een haaraccessoire hier en daar, dus get inspired & go wild!

Het leukste aan deze kapsels? Je hebt misschien wat werk op voorhand, maar eens je coupe finished is, kan je hem gerust enkele dagen laten zitten. Ideaal voor een festivalweekend of als low maintenance kapsel voor op het vliegtuig. 

page loaded