Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomer van Clinique

Door Tiany op 04.08.2013

Don’t blame it on the SunshineBlame it on the boogieWe wish! Michael Jackson had het duidelijk mis als het over huidveroudering gaat. Het is ondertussen wel duidelijk dat the sunshine 1 van de grootste boosdoeners voor onze huid is. Gelukkig kunnen we ons hierop voorbereiden door onze beauty producten aan te passen aan het zomerseizoen. Op die manier krijgen we een maximum aan kleur met een minimum aan schade. Weet je even geen raad meer tussen alle producten? Clinique shows you the way!

VOOR het zonnen

Niets zo belangrijk als een goede voorbereiding op de zon. Je gezicht en je lichaam hebben hierbij een volledig andere aanpak nodig. Met de volgende producten kan je volledig voorbereid aan je dag beginnen!

1. The night before

Om stralend aan je dag te beginnen, moet je eigenlijk al je maatregelen nemen de avond ervoor. Het Moisture Surge Overnight Mask is een verzachtend en voedend nachtmasker. In de ochtend zal je opstaan met een huid die gekalmeerd is en vooral ready for the day to come! Een tube van 100ml kost € 38,50.

2. Scrub that body

Om optimaal te zonnen, is het cruciaal om eerst alle dode huidcellen te verwijderen. Je huid zal een bruin kleurtje langer behouden na een goede scrubbeurt. De Sparkle Skin Body Exfoliating Cream zal je huid weer doen stralen en is verkrijgbaar voor € 38,80 voor een potje van 250ml.

3. Scrub that face

Voor je gezicht geldt net hetzelfde als voor je lichaam. De 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula is een gezichtsscrub die perfect iedere dag kan worden gebruikt. Een tube van 100ml kost € 27,95. Nice to know… Deze scrub is ook perfect om je handen voor te bereiden op een manicure!

4. Hydration all the way

Scrub and hydratation gaan hand in hand. Na een scrub is je huid namelijk een beetje uitgedroogd. De Deep Comfort Body Lotion is een voedende body lotion die helpt om de vochtbalans weer in evenwicht te brengen. Voor 400ml betaal je € 32,50.

TIJDENS het zonnen

5. Let’s kiss

In de hete zomermaanden zoeken we in onze lipverzorging naast een dekkende kleur, ook een intense hydratatie. De Chubby Sticks van Clinique maken je lippen instant kissable, voor een prijs van € 19,45.

6. Water- and sweatproof

Op een hete zomerdag, kunnen we wel eens transpireren of nemen we graag een duik in het zwembad. In die gevallen is er niets zo irritant als een uitlopende mascara. De High Impact Waterproof Mascara maakt je wimpers vol en verzekerd niet te gaan uitlopen gedurende de hele dag. Deze mascara is verkrijgbaar voor € 22,55.

7. Nails Galore

Gekleurde nagels zijn een must in de zomer, zowel op de handen als aan de voeten. Clinique ontwikkelde speciaal voor de gevoelige huid de Different Nail Enamel, zodat iedereen lekker crazy kan gaan! Er zijn tientallen kleurtjes beschikbaar, maar onze favorites zijn Really Rio en Hi Sweetie. Ze zijn verkrijgbaar voor € 16,50.

8. Easy make-up

Lichte make-up is aangewezen bij warm weer. Om die gezonde summer glow te verkrijgen, zonder zwaar aan te voelen, creëerde Clinique de Even Better Compact Make-up. Deze crème-foundation verdoezeld huidverkleuringen en geeft een gladde, matte en natturlijke teint als resultaat. Bovendien bevat deze foundation een zonnebescherming van SPF 15. Dit wonderproduct is beschikbaar in zes verschillende kleuren en kost € 37,15.

9. Protect your body

Wie zo lang mogelijk wil genieten van een mooie, gezonde huid moet zijn huid beschermen tegen zonlicht. Clinique heeft hiervoor het SolarSmart gamma dat niet enkel de huid beschermt, maar bovendien de huidverouderingstekens helpt herstellen. Het gamma biedt producten voor gezicht en lichaam waarbij de SPF varieert tussen 15 en 40. Voor een tube van 150ml betaal je € 27,10.

Almost forgot… Na een zonnige dag, mogen we niet vergeten onze huid te laten uitrusten. De Rescue Balm met Aloe is een after-sun behandeling die je huid hydrateert en zichtbare schade behandeld. Voor een tube van 150ml betaal je € 27,10.

Et voilà, nu ben je helemaal klaar voor de zon! Het volledige gamma van producten is verkrijgbaar bij de parfumerie. Remember ladies, als het op huidverzorging aankomt mag je niet vergeten vroeg te beginnen! The sooner the better!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded