Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Honey by Marc Jacobs!

Door Tiany op 03.08.2013

Van Marc Jacobs kan je altijd de gekste ontwerpen verwachten. De nieuwe geur van de toonaangevende ontwerper is Honey, een zonnige, verleidelijke bloemengeur met een onverwachte touch. Met elementen van oranjebloesem, groene peer, mandarijn, kamperfoeli, perzik en of course honing, is dit een vrolijke geur waar je onmiddellijk energiek van wordt!

Het parfumflesje heeft een uniek design zoals we van Mister Jacobs intussen gewoon zijn. In de SS2013 collectie zagen we al volop streepjes en dat heeft hij doorgetrokken in het ontwerp voor de nieuwe geur. Krachtige strepen worden vermengd met vrouwelijke polkadots en goud tot een waar kunstwerkje.

Als je dacht dat het flesje al een speciaal ontwerp had, heb je de Honey Vespa nog niet gezien. Yeah that’s right, Marc Jacobs ontwierp voor het nieuwe parfum ook een bijpassend vervoermiddel, namelijk een knalgele Vespa in polkadots.

The best part is dat deze unieke Vespa wel eens van jou kan worden. Ici Paris XL doet namelijk een actie waar je bij de aankoop van een flacon Honey parfum kans maakt op deze Vespa! Een flacon van 30 ml. kost € 52,- en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

De actie loopt nog tot zondag 18 augustus 2013!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded