Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hello sunshine met Clarins

Door Koen op 02.08.2013

Voor hun beauty zomercollectie ging Clarins terug naar de oorsprong van alle sparkly shiny things. Inderdaad, niets meer of minder dan de zon. Ze haalden hun inspiratie uit de pracht van precolumbiaanse beschavingen die de zon vereren. Goud, het symbool van deze culturen, is het stralende middelpunt van de summer lijn. Ready om op ontdekking te gaan?

 

In een zomerlijn kan een mooie bronzer niet ontbreken. Clarins brengt de limited edition Splendours Summer Bronzing Compact uit, die de huid meteen bedekt met een natural glow en je bruine kleur nog beter doet uitkomen.

Hooray for all skintones, want de bronzer is een samenspel van 2 universele kleuren, die bij alle gelaatskleuren past. In de zonnetalisman schuilt a little beauty secret. Het hart van het poeder bevat namelijk goud voor een grotere uitstraling en een heldere teint.

Voor een zonnige en glinsterende make-up meng je alle tinten samen met een poederborsteltje en breng je die op het hele gezicht aan. Wil je echter een stralend bruine kleur, gebruik dan enkel de matte bruin- en kopertinten rondom het gouden centerpiece. Je kan het gouden gedeelte ook gebruiken als highlighter boven je jukbeenderen. 

Adviesprijs € 39,50

Als je een mooie golden tan hebt, kan je die nog extra accentueren met de Splendours Shimmer Body Oil. Dat is een lichaamsolie die boordevol fijn parelmoer zit en zich als een sluier op je huid legt.

Just a few drips op je decolleté, armen en benen zijn meer dan genoeg om op heerlijke zomeravonden van een cocktail te genieten!Het verheldert de huid en doet je bruine kleur sterker uitkomen zonder je skin vettig te maken. In de olie zit by the way hazelnootolie, die zorgt voor hydratatie.

Adviesprijs € 39,-

Voor opvallende, enchanting eyes is er het Splendours Colour Quartet & Liner Eye Palette. Het etui van het palet is versierd met adorable zonnesymbolen. Als je het doosje opent, komt er een harmonie van 3 goudtinten tevoorschijn, kopergoud, bleekgoud en roségoud. Voor een rijk intens accent gebruik je het poeder en de paarse eyeliner. All in one dus, we love!


Adviesprijs € 39,75

Het speciale pareltje van de collectie is toch wel de Instant Smooth Crystal Lip Balm. Er zijn 4 doorschijnende lippenstiften in toermalijnroos, topaasoranje, jadegroen en saffierblauw. Met de pigmentkern schep je kleur op het midden van je lippen en je maakt ze glad en egaal met het kristaldeel van de lippenstift. Et voilà, kissproof!


Adviesprijs € 21,50

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded