Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with Lancôme

Door Bieke op 29.07.2013

Jonge vrouwen on-the-go houden ervan om alles bij de hand te hebben. Smartphone, deodorant en lipstick zijn de basics, alleen is het niet altijd even makkelijk om je lipstick even snel en nauwkeurig bij te werken zonder spiegel. Je moet er daarom kunnen op vertrouwen dat de kleur intens is en dat hij makkelijk aan te brengen is.

De nieuwe Lancôme Gloss in love does the trick! Een gloss boordevol intense pigmenten met een textuur die je lippen 6 uur lang hydrateert en dat alles in een verpakking die in 1 klik open gaat! Gloss in love is verkrijgbaar in 12 tinten roze, oranje en fuchsia. De echte must-have van de collectie is de Just Strass, een iriserend wit dat je als basislaag of topcoat kan gebruiken en die de kleur van de lipstick verandert. 

Alsof glans, een homogene kleur en hydratatie nog niet genoeg was, is ook de handige applicator het vermelden waard! Een zeer nauwkeurig borsteltje dat de vorm van je lippen volgt en daardoor erg makkelijk in gebruik is. Easy!

Lancôme zorgt er ook voor dat je je nagels kan matchen met je lippen. 4 nieuwe nagellakkleurtjes die je kan afstemmen op je lippen of, voor de durvers, net niet! De keuze is aan jou!

Verkrijgbaar in de parfumerie.

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded