Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe mooimakers bij Yves Rocher

Door Tiany op 27.07.2013

Aahhhhh crèmekes, 1 van mijn zwaktes, en dan zeker als ze in mooie potjes zitten! De meesten onder ons herkennen het wel: hoewel die badkamerkasten al lang uitpuilen van de body butters, scrubs, en lotions kan die laatste er toch altijd nog wel bij. Wel, voor al dat moois zit je goed bij Yves Rocher. Het Franse beautymerk komt met heel wat nieuwigheden op de proppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Marokkaans kleimasker voor gezicht én haar? Had je nog niet, toch?

Yves Rocher noemt zichzelf de expert in natuurlijke cosmetica. Daarom heeft het merk ondertussen een Culture Bio Nutrition-lijn. 'Bio' als in: alle werkzaamheid van een traditioneel cosmeticaproduct, maar dan met kwaliteitsgarantie en met een minimum van 98% aan natuurlijke bestanddelen en tot 34% aan biologische bestanddelen. Onder het motto 'wat je op je lijf smeert, moet je ook kunnen eten'  bevat deze collectie o.a. een bodymilk en reinigingsmelk met biologische honing en muesliYum! 

Tradition de Hammam is dan weer een lijn op basis van arganolie en oranjebloesemolie uit Marokko. Het Marokkaans kleimasker dat je zowel voor je gezicht als haar kan gebruiken, staat alvast op mijn lijstje. Een egaal gezicht en zacht haar in 5 minuten, score! 

Niet alleen voor verzorging kan je bij Yves Rocher terecht, ook als je make-up wil shoppen is er bij de beautyketen keuze te over! Zo zijn er nu maar liefst 36 nieuwe oogschaduwkleuren beschikbaar, geïnspireerd op kleuren uit de natuur, die 8u lang blijven zitten. Het enige nadeel is dat de keuze er niet makkelijker op wordt... Life is hard!

 

En dat is nog niet alles! Om de 10e verjaardag van het succesvolle parfum Comme une évidence te vieren, komt er een meer intense variant van het parfum. 'Comme une évidence l'eau de parfum intense is een sensuele variant van de klassieker en zorgt ervoor dat elke vrouw de intensiteit kan kiezen die het beste bij haar past, i-de-aal!

Rep je dus naar het dichtstbijzijnde Yves Rocher-filiaal om al dit nieuws te ontdekken!

 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

 

page loaded