Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Georgia May Jagger gaat Twiggy achterna

Door Catherine op 25.07.2013

De coolste ouders aan de schoolpoort, gegarandeerde vriendschap met kindsterren gone wrong -genre Macauley Culkin & LiLoh- & een vrijgeleide om je op occasioneel modellenwerk & een full-time drugsverslaving te storten dan wel een obscuur bandje te beginnen...

Soms dromen wij er ook van om rock 'n' roll offspring te zijn. 

Georgia May Jagger heeft het in ieder geval goed bekeken. Het meisje met het spleetje tussen de tanden komt met dank aan de goede genen van papa Mick & mama Jerry Hall aan de bak bij menig beauty- & modemerk. Ze was onlangs te zien in een campagne voor H&M & schittert nu ook in het nieuwe lookbook van make-upmerk Rimmel.

In de 1ste beelden zien we Jagger als reïncarnatie van sixtiesicoon Twiggy: in pak, op een retro scooter, met beehive én dikke strepen eyeliner. Helemaal in de stijl van the original it-girl.

De campagne moet een nieuwe lijn producten aan de man helpen brengen, die Rimmel eind deze maand releaset. Wat mag je verwachten? Stevige staaltjes mascara, eyeliner & oogschaduw waarmee je die sixties glam look perfect nabootst.

Misschien gaat het ons dan eindelijk lukken een cat eye te tekenen zònder kans op permanente blindheid...

page loaded