Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancôme: L’Absolu Désir

Door Angelique op 24.07.2013

Deze herfst laat Lancôme zich inspireren door de beroemde "effortless chic made in Paris". Dat vertaalt zich in een luxueuze beautycollectie van lipsticks, blush en nagellak met extra oog voor detail.

Typisch voor de Parijse elegantie zijn de lèvres rouges. Als ode aan de tijdloze rode mond stelt Lancôme zijn cultlipstick L'Absolu Rouge centraal in deze herfstcollectie en wordt hij in een nieuw jasje gestoken.

Op de huls prijkt namelijk het silhouet van de Eiffeltoren - what else? - als verwijzing naar hun inspiratiebron en voor de gelegenheid worden er 3 nieuwe nuances van de sterlipstick gecreëerd.

Verder bestaat de collectie ook nog uit een blush Rose Désir, een poeder dat eruit ziet alsof het een postkaart van Parijs is met de Eiffeltoren, rozen en opnieuw de lippen. Om deze blush in een handomdraai te kunnen aanbrengen zoals de echte Parisiennes, werd er een exclusieve dubbele kwast als hulpmiddeltje aan toegevoegd.

Vernis in love, de nagellak van Lancôme contrasteert deze herfst met de rode lipstick, zodat deze nog intenser wordt. Zwart krijgt een nieuwe dimensie dankzij de toegevoegde kleurpigmenten. Zo krijgt Purple Fiction een pruimkleurige glans en Grey Lumière wordt een leigrijs, très chic!

Sparen kan nog tot september, want dan ligt deze collectie in de winkels. Hurry!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded