Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready for a Romantic summer?

Door Tiany op 21.07.2013

Romance is in the air… De zomer is een heerlijke periode. We kunnen volop genieten van de zon, verse bloemen en misschien ook wel een nieuwe liefde? Anyway, wij leren je alvast hoe je een heerlijk romantische, naturelle look kan creëren. Ideaal voor een first date!

1. Wauw wimpers

We kennen de scène allemaal uit de tekenfilms waar het meisje verleidelijk met haar wimpers knippert… De Iconic Overcurl mascara van Dior zorgt ervoor dat je wimpers je nieuwe troef worden! Dit geheim wapen kost € 31,- en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

2. Eye want candy

De Chubby Stick Shadow tint van Clinique is een oogschaduw die je in enkele seconden aan kan brengen. Handig als we gehaast zijn of om tussendoor een snelle touch-up te doen. Deze stick is beschikbaar in talloze zomerse snoepkleurtjes en beschikbaar bij Ici Paris XL voor € 17,50.

3. Elegante nagels

Een kleurtje op de nagels mag natuurlijk niet ontbreken bij een summer look, maar we houden het subtiel met het zachtroze Pussy Galore van O.P.I. Op die manier krijg je mooi verzorgde nagels, without going too far! Deze nagellak kan je verkrijgen bij Planet Parfum voor € 14,50.

4. Lekkere lippen

The key bij verleiding blijven de lippen. Om ze zo zwoel mogelijk te maken, is de Addict Lip Maximiser van Dior het aangewezen product. Deze gloss zorgt voor volumineuze lippen terwijl het de natuurlijke kleur behoudt. De Dior Addict Lip Maximiser is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 35,99.

5. Uitgesproken wenkbrauwen

Last but not least is de Fluide Brow Gelcrème van M.A.C. De wenkbrauwen zijn iets dat we vaak te weinig aandacht geven, maar ze kunnen nochtans een gezicht volledig transformeren. Met deze gel blijven je wenkbrauwen de hele dag op hun plaats. Ideaal voor gesprekken tot in de vroege uurtjes. Deze Fluide Brow Gelcrème is verkrijgbaar in MAC stores voor € 18,- en bestaat voor brunettes, blondines en redheads.

Et voilà! Met deze eenvoudige, maar krachtige beauty look ben je klaar om te vertrekken naar je 1st date en je prince charming te ontmoeten!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded