Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Davidoff (loves) the ocean

Door Angelique op 17.07.2013

If you ask me, de zomervakantie is niet compleet zonder de zee. Voeten in het zand, het rustgevende geluid van de golven en de verfrissende verkoeling van het eindeloze blauwe water. There's nothing better. En we're lucky, want de oceaan beslaat in totaal zo'n 72% van het totale aardoppervlak. Maar, bad news, want er is maar een pietluttige 1% van beschermd. Davidoff Cool Water sponsort daarom een nieuwe National Geographic Pristine Seas expeditie.

Het Pristine seas programma wil een aantal laatste ongerepte plekjes in de oceanen beschermen én maritiem beschermde gebieden creeëren. Tijdens een expeditie van vorig jaar werden er ongerepte maritieme ecosystemen met ongeschonden kanaalgebieden onthuld. Ze ontdekten ook dat er een unieke biodiversiteit met zeldzame diepzeehaaien is, wat helemaal nieuw is voor de wetenschap. Omdat het zo'n big succes was, werd er een voorstel gecreëerd voor het opbouwen van een maritiem reservaat rond de Pitcairn Eilanden. Dat is een eilandengroep halverwege Paaseiland en Tahiti, waarvan het hoofdeiland Pitcairn het enige bewoonde is.


Adviesprijs € 46,- voor 100ml.

Om zoveel mogelijk van de zee te beschermen, komt Davidoff to the rescue. Als je deze zomer in de maanden juli en augustus een flesje Davidoff Cool Water koopt, ben je een held(in) want je redt namelijk 10 000 vierkante meter oceaan. Op de verpakking staat een QR code waarmee je kan inloggen op de site van de expeditie. Daar kan je de onderwaterbeelden live volgen. Davidoff organiseert ook instore animaties en digitale acties, als het winnen van een exclusive trip naar Baja Californië. Je kan hen ook followen op twitter en youtube.

Met een simpele like op hun facebookpagina, bescherm je al 5000m² van de amazing blue ocean. Doen!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded