Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amanda Seyfried: Very Irrésistible

Door Tiany op 16.07.2013

Hoewel ze vooral gekend is voor haar rollen in Mamma Mia! en Dear John, ligt nu ook de beautywereld open voor Amanda Seyfried! De blonde actrice wordt namelijk het nieuwe gezicht van het Givenchy-parfum Very Irrésistible, dat zijn 10e verjaardag viert. Bye bye Liv Tyler!

Aangezien ze designer Riccardo Tisci tot haar vriendenkring mag rekenen, werd Seyfried al verschillende keren gekleed door het Franse merk. 

Voor Givenchy is Seyfried de verpersoonlijking van de ideale schoonheid en straalt ze dat extra beetje charme uit, waar niemand aan kan weerstaan. Very irrésistible dus!

De samenwerking met Seyfried en de 10e verjaardag van het parfum viert Givenchy met een commercial geregisseerd door de bekende Franse regisseur Cédric Klapisch. Het resultaat is een tv-spot waarin Seyfried als mysterieuze lady in black alle ogen op zich gericht weet te krijgen. Check it out!

Met medewerking van Kelly De Weghe. 

page loaded