Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Polo Red: adrenaline in een fles

Door Michael op 15.07.2013

"Polo Red is geïnspireerd op de kwaliteiten die ik apprecieer bij een krachtige wagen: snelheid, stijl en schoonheid." - dixit Ralph Lauren -

You guessed right. Ralph Lauren lanceert een nieuwe mannengeur. Zoals alle Polo geuren, is het verhaal achter de geur gestart met een kleur en dit keer is dat de fataalste van allemaal: rood.

Polo Red combineert snelheid, verleiding en de adrenaline in een krachtige geur. Mister Lauren heeft namelijk 1 van de meest prestigieuze wagencollecties wereldwijd en wilde de nieuwe geur daarop inspireren.

De rode kleur komt uit de verschillende elementen van het parfum. Rode saffraan of ‘het rode goud’ is de duurste specerij ter wereld en bovendien een afrodisiacum. Rode pompelmoes, met zijn bitterzoete smaak, geeft hiermee een interessant contrast. Tenslotte zorgt rood hout voor een rijke en vurige finish.

Bij een nieuw parfum hoort natuurlijk een boegbeeld en dit is Nacho Figueras geworden, de Argentijnse polospeler. In een kortfilm, geregisseerd door Bruce Weber, zien we Nacho racen tegen een speedboot. Adrenaline verzekerd!

We zullen nog even moeten wachten op deze geur van Ralph Lauren. Polo Red wordt verwacht in augustus 2013. Het parfum zal verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL en een flacon van 40 ml. zal € 47,- kosten. Just a few more weeks...

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded