Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De nieuwste BB crèmes!

Door Tiany op 12.07.2013

BB cream, CC cream,… Dit zijn allemaal termen die geen geheimen meer hebben voor een rasechte beauty queen. Beide beautyrevelaties zijn komen overwaaien uit Azië, waar de obsessie met perfect skin nog een tikkeltje verder gaat dan hier. Wij kunnen er enkel de vruchten van plukken en genieten van uiterst handige en effectieve producten.

Ieder merk heeft tegenwoordig zijn eigen variant, maar wij leiden je even de weg en tonen je de allernieuwste producten in BB-land!

1. Weg met een grauwe teint!

De nieuwe Idéalia BB Cream van Vichy doet alles wat een gewone BB cream doet and more! Naast de huid hydrateren, de huidstructuur verfijnen, huidvlekken egaliseren, beschermen tegen de zon en rimpels gladstrijken, heeft deze BB crème ook nog een werking op de grauwheid van de huid. Deze crème bevat namelijk roze mineraalpigmenten die de oppervlakkige grauwheid onmiddellijk laat verdwijnen. Maar ook de diepere huidlagen worden aangepakt door het Kombucha extract.  De idéalia BB crème vind je in de apotheken en voor een tube van 40 ml. betaal je € 23,95.

2. De perfecte mix tussen huidverzorging en make-up

De Shiseido Perfect Hydrating BB Cream zorgt voor een ware minirevolutie in de beautywereld. Als Japanse expert in huidwetenschap, lag Shiseido aan de oorsprong van de BB Creams. Deze BB crème belooft een perfecte mix te zijn tussen skincare en make-up, dankzij exclusieve antioxidanten. Ze zorgt voor een verkleining van de poriën, biedt bescherming tegen de zon en heeft een vederlichte, olievrije textuur. Deze perfect hydrating BB cream is beschikbaar in 2 tinten en verkrijgbaar bij Ici paris XL. Voor een tube van 30 ml. betaal je € 31,50.

3. Een complete aanpak

Dior Hydra Life ontwikkelde naast een BB crème nu ook een BB eye crème. Deze crème zorgt voor een heldere en gladde oogopslag in no time. Dankzij extracten van jisten, centella en zwarte roos worden de diepere huidlagen rond het oog aangepakt, wat wallen en donkere kringen doet verdwijnen. Bovendien zorgt deze crème ook voor hydratatie en zonnebescherming. De Dior BB eye crème is beschikbaar in 2 tinten en verkrijgbaar bij Sephora voor € 34,-.

4. The perfect natural nude look

Last but not least willen we het nog even hebben over de Hydra Sparkling Nude Look BB Cream van Givenchy. Deze BB cream met een universele tint is geschikt voor elke huidskleur. Hij zorgt voor en egalere teint en legt de focus op de lichtweerkaatsende eigenschappen van de gezonde huid. Bovendien wordt je huid ook extra goed beschermd tegen UVA- en UVB-stralen met een SPF filter 30 en een PA++ filter. De hydra sparkling nude look BB cream is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor een prijs van € 41,-.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded