Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancôme: Eau de Parfum Lumineuse Trésor

Door Angelique op 11.07.2013

Iedereen kent het. Je ruikt just a hint van een vers gemaaid grasveld, het waspoeder van je 1ste vriendje, de zwoele geur van een kaars uit je hotel in Buenos Aires,… Meteen word je meegezogen in een nostalgische dagdroom over een levendige herinnering die vastzit aan die geur. Trésor, het intussen famous parfum van Lancôme, is bedoeld voor elk speciaal moment in het leven van een vrouw. Hoe kan het ook anders, met beauty and brains Pénelope Cruz in de hoofdrol.


Adviesprijs € 58,- voor 30ml.

De originele geur, Eau de Parfum Trésor staat voor een zeldzaam object van onschatbare waarde en immateriële rijkdom, net als ook een geliefde of cherished moments van je leven dit zijn. Het is een unieke en herkenbare geur voor een vrouw die niet mainstream is en die trouw aan zichzelf blijft.


Adviesprijs € 55,- voor 30ml.

Voor het 22-jarig bestaan van Trésor hebben ze de geur volledig opnieuw uitgevonden met als final result de Eau De Parfum Lumineuse Trésor. Het parfum heeft een moderne, heldere geur die het head over heels gevoel symboliseert van een zoete, 1st kiss. Yum. De topnoten bestaan uit de essentie van blaadjes van de damascenaroos en viooltjes met a touch of red fruits. De hartnoten zijn zwarte bessen en een absolu viooltjesblaadjes en vanille. De grondnoten zijn muskus, een warme houtachtige noot van Cashmeran en als finishing touch een vleugje praline.


Adviesprijs € 99,- voor 50ml.

Daarnaast bestaat er ook nog een zwaardere geur, Absolu De Parfum Trésor, een passievolle geur voor girls on fire dat de intensiteit van een totale liefde symboliseert. Bij dit parfum werd de nadruk gelegd op bloemen- en amberfacetten. De topnoten bestaan uit 2 soorten rozen, de damascenaroos en de centifoliaroos. By the way, deze pretty flowers worden speciaal gekweekt in de Lancôme tuin. De hartnoten zijn een mysterieuze mix van jasmijn, patchoeli en benzoëhars. Als dat vervlogen is, blijft er nog een spoor van vanille en koperachtige, kruidige en rokerige accenten over.

De geuren zullen te verkrijgen zijn vanaf oktober 2013.

Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded