Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneak peek: Diane Kruger voor Chanel

Door Kim op 10.07.2013

Wie Chanel zegt, zegt haast automatisch Diane Kruger (na Kaiser Karl, weliswaar). De Duitse actrice staat gekend om haar liefde voor het Franse modehuis en verschijnt geregeld front row bij de shows of op privé petanque feestjes bij Karl Lagerfeld in Zuid-Frankrijk - altijd in de perfecte Chanel-combinatie, uiteraard. The love affair continues, want Diane is het gezicht voor de nieuwe skincare campagne die later dit jaar gelanceerd wordt.

De 1ste foto geeft je alvast een sneak peek van hoe de campagne er zal uitzien: voornamelijk puur, natuurlijk & with a touch of Chanel...

Diane is zowat de beauty muse van Karl, en deed al eerder dienst als model voor een beauty campagne. Zo was ze in 1996 het gezicht van het Allure parfum en heeft Karl himself niets dan goeds over haar te vertellen.

"One, she can make any clothing, no matter how wild, look right. That alchemy is very hard to explain. And two, she speaks perfect English, French, and German. There is no actress in the world who can handle so perfectly three languages with no accent." - aldus Mister Karl Lagerfeld -

page loaded