Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

T.E.S.T: Lancaster sunscreen, the review

Door Aline op 09.07.2013

Een tijdje geleden kon je in het Belmodo artikel: Dare to tan met Lancaster al lezen over de verschillende nieuwe producten van het merk die zorgen voor de perfect krokante, goudbruine huid.

Testkonijn Aline kreeg een aantal bussen mee naar Kreta voor de ultieme sunscreen test, behold the results... En je zal de info goed kunnen gebruiken nu Madame Soleil ons deze week gaat verwennen!

Werden onderworpen aan de test: sun sport dry touch gel factor 20 en sun sport invisible mist factor 30 en de aftersun van Lancaster.

Bescherming

Factor 20: 1x voor het zonnen je van kop tot teen insmeren volstaat als je een normale huid hebt. Vergeet wel de gevoelige plaatsjes niet extra te beschermen: neus, oren...

Factor 30: 1x voor het zonnen zorgt ook hier voor voldoende bescherming. De waterproof is zelfs zo waterproof dat er 's avonds serieus wat geschrob aan te pas komt in bad!

Textuur

De mist is enorm handig in gebruik: makkelijk aan te brengen, droogt snel op en plakt niet. Ook de dry touch gel plakt niet, smeert makkelijk uit en hydrateert de huid zeer goed!

De aftersun plakt wel lichtjes, maar hydrateert dan weeral zeer goed, wat zorgt voor een peachysoft skin in the morning!

Geur

Alle 3 de producten zijn zeer aangenaam in gebruik en geuren heerlijk, zonder te overheersen.

Nadeel?

Er zit zeer weinig crème in de tube, na 5 tot 6 dagen elke dag goed insmeren is het busje leeg (zeker de mist) en dat is jammer voor de (redelijk hoge) prijs die je betaalt...

page loaded