Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer beauty routine met Estée Lauder

Door Angelique op 09.07.2013

Als true Belgians, kennen we ons wisselvallig weer als de beste en weten we dat we moeten genieten van de weinige zonnige dagen die ons gegund zijn. Bij de eerste zonnestralen installeren we ons dan ook massaal op alle beschikbare terrasjes. Maar jammer genoeg vaak onbeschermd!

We hebben zonnestralen nodig voor onze dagelijkse dosis vitamine D, maar een overdaad is zeer snel schadelijk. Ruim 90% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon. No panic!  Estée Lauder heeft de perfecte huidverzorging klaar voor zonnige dagen. We’ll walk you through it!

1. Advanced night repair synchronized recovery complex

Na je schoonheidsslaap en je gezichtsreiniging in de ochtend, start je je beautyroutine best met het Advanced night repair synchronized recovery complex. Het serum bevat hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat onze huid water beter ophoudt, met als gevolg: een perfecte hydratatie.

Adviesprijs - € 71,36

2. Daywear sheer tint release SPF 15

Na het serum brengen we een dagcrème aan, namelijk de Daywear sheer tint release. Deze crème kan gedragen worden op alle huidtypes en bevat al een lichte zonnebescherming. Uniek aan deze dagcrème zijn de ingekapselde pigmenten die op maat vrijkomen. Resultaat: een stralende teint en een gezonde gloed.

Adviesprijs - € 57,93

3. Bronze goddess self-tanning gelée for body

Voor we de deur uitgaan mogen we natuurlijk ons lichaam niet vergeten! In België is natuurlijk zonnen vaak geen optie en moeten we op zoek gaan naar alternatieven. De Bronze goddess self-tanning gelée for body is perfect hiervoor. Na een uur heb je al een glanzende bronzen tint like a greek goddess!

Adviesprijs - € 31,04

4. Bronze goddess sunscreen for body SPF 30

Verschijnen de zonnestralen toch, is een betere bescherming natuurlijk een must. De Bronze Goddess sunscreen met SPF 30 is dan the way to go. Vergeet wel niet royaal aan te brengen en regelmatig te herhalen! Het parfum van amber en kokos en de sensuele textuur zijn zo verleidelijk dat dit vermoedelijk geen probleem zal zijn.

Adviesprijs - € 31,04

5. Bronze goddess decadent moisture tan enhancer

Na een leuke dag in de zon, willen we onze tint graag zo lang mogelijk bruin en gezond houden. Dit kan enkel door het gebruik van een aftersun product en hiervoor is de Bronze goddess decadent moisture tan enhancer het aangewezen product. Het zorgt voor verkoeling, hydratatie en gaat veroudering tegen. Ideaal als aflsuiter.

Adviesprijs - € 31,04

Et voilà, wie deze stappen opneemt in zijn summer beauty routine zal zijn hele leven kunnen genieten van een mooie en vooral gezonde huid!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded