Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sì, met enthousiasme!

Door Angelique op 03.07.2013

"Sì alla forza, Sì ai sogni, Sì alla libertà, Sì all'amore, Sì a me stessa." aka "Ja aan de kracht, ja aan de dromen, ja aan de vrijheid, ja aan de liefde, ja aan mezelf."  - dixit Georgio Armani -

Deze woorden kunnen alleen maar van de Italiaanse modekoning komen. Vanaf september is zijn nieuwe parfum verkrijgbaar, een geur op basis van zwarte bessen, blond muskushout en blonde amber. 

Dat actrice Cate Blanchett het zachte, maar intense parfum gaat aanprijzen is geen verrassing, de 2 zijn al jaren bevriend en Cate heeft zich op menig red carpet door Georgio himself laten kleden. Doe daar nog een loonbriefje van 8 miljoen dollar bovenop en we begrijpen maar al te goed waarom miss Blanchett zo enthousiast zegt!

"De Sì-vrouw is vrij en verpersoonlijkt de serene kracht van vrouwelijkheid en van moed om Sì met enthousiasme uit te spreken." - aldus Armani - 

In The New York Post verklaarde hij eerder al dat Blanchett die vrouw belichaamt.

Net als zijn voorgangers weerspiegelt ook deze flacon de klassiek-minimalistische Armani-stijl. Dus wanneer een jurk van Georgio's hand je budget te boven gaat, kan je jezelf nog troosten met een Armani in een flesje! Scoreeeee!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded