Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomergeur: D&G Light Blue

Door Tiany op 01.07.2013

We all know the feeling. Op vakantie, een eindeloze blauwe zee die overgaat in een cloudless sky. De Italianen hebben er zelfs een gezegde voor, dolce far niente which means 'het mooie nietsdoen'. Dolce & Gabanna nemen je door hun hemelse geursensatie Light Blue mee naar de mediterraanse zee aan het idyllische Italiaanse eiland Capri.

Light blue was born in 2007, won al 14 so called 'fragrance awards' en is goed op weg een blijvende klassieker te worden. Famous fotograaf Mario Testino did a terrific job met het shooten van deze campagne en geeft de sfeer die het parfum oproept perfect weer. Een dreamy lovestory, een zoete summer fling met een vrouw in de leading role. Mmm, seducing!

Insiders fact: model Bianca Balti's swimwear is geinspireerd op de fabulous 50's, met het kenmerkende high waist bikinibroekje. D&G dacht bij het creeëren van de crisp white bikini aan de it-women van toen als Elizabeth Taylor en Jackie Kennedy, die eveneens in Capri kwamen genieten van de gorgeous seaside.


Elizabeth Taylor - Foto © DDNYC

D&G Light Blue eau de toilette voor vrouwen is een fruitige, bloemige en luchtige geur met topnoten als appel en Siciliaans cederhout. De hartnoten zijn een mix van de frisheid van bamboe met de vrouwelijke charme van witte roos en jasmijn. De basisnoten bestaan uit weelderig amber, citroenhout en musk. De adviesprijs voor een flesje van 25ml is € 48,-.

De topnoten van D&G Light Blue eau de toilette voor mannen zijn mandarijn en bergamot, die na een kleine 10 minuten opgaan in de hartnoten, rozemarijn en rozenhout. De basisnoten zijn wierrook, muskus en hout. De adviesprijs voor de eau de toilette van 40ml is € 47,-.

Have a nice summer! 

Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded