Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s Skin Rescuer

Door Tiany op 26.06.2013

Dat we bij Belmodo fan zijn van de schoonheidsproducten van Kiehl’s, wisten jullie al langer. Eerder raadden we jullie al de BB-crème en de over-night biological peel aan. Maar nu is er een nieuw, revolutionair product op de markt!

De Kiehl’s Skin Rescuer is een product dat speciaal ontwikkeld is voor de gestresseerde huid. Er zijn voldoende onderzoeken die aantonen dat mensen wereldwijd meer en meer onder stress staan en jammer genoeg lijdt je huid hier zeer snel onder. Tekenen hiervan op korte termijn zijn rode huid en vlekken en op lange termijn vroegtijdige veroudering en een kwetsbare huid. Sounds familiar?

 

De Skin Rescuer van Kiehl’s richt zich nu net op deze specifieke problemen. De extracten van Rosa Gallica beperken het vrijkomen van stresssignalen. Mannose beschermt de huid en houdt de balans in stand, waardoor de huid minder kwetsbaar en gevoelig is voor stress. Extracten van kamille helpen de reactieve huid te verzorgen en verzachten. Squalaan tenslotte beschermt de huid onder andere tegen uitdroging.

 

Curious? Het product is verkrijgbaar bij Kiehl’s voor € 35,- (75ml).

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded