Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

YSL Electric Chic(k)

Door Tiany op 24.06.2013

Picture this: 's avonds wandel je door antiek verlichte Parijse straten, je blik gericht op de Eiffeltoren. Je bent op weg naar een romantische rendez-vous met je lover en het moet gezegd worden: you look fabulous. De beauty najaarscollectie van Yves Saint Laurent heeft je die typische 'je ne sais quoi' gegeven die je altijd al wou. Read and learn.

YSL komt voor dit najaar met het limited edition 'Palette City Drive', verkrijgbaar in 'City Drive Arty' en 'City Drive Classy'. Het bestaat elk uit 4 veelzijdige, oogstrelende kleurtjes, die oneindig met elkaar gecombineerd kunnen worden.  Which 1 to choose?


Adviesprijs - € 58,-

City Drive Arty is gebaseerd op de pop art stijl uit de 50's en de hedendaagse NYC street art. Hij bestaat uit neongroen, verchroomd staal, elektrisch blauw en asfaltzwart.

Voor City Drive Classy haalde Lloyd Simmons, internationale make-up artist van YSL, zijn inspiratie uit de giant skyscrapers in New York en Dubai. De kleuren in dit palet zijn champagne, marmer, beton en staal.

Handig om te weten is dat deze electric colours gemaakt zijn op basis van de wet and dry techniek. Dat wil zeggen dat ze zowel droog gebruikt kunnen worden, met een satijnzachte finish of nat, met als eindresultaat een metaalachtige glans.


Adviesprijs - € 32,50

Als multifunctionele highlighter zit bij de collectie de 'Eyeliner Babydoll n°14 Reflets Cuivre'. Je kan hem zowel in je binnenste ooghoeken gebruiken, op het volledige bewegend ooglid of als eyeliner in een fijn lijntje boven of net onder je ogen.


Adviesprijs - € 33,-

Voor shiny lips brengt YSL'Rouge Pur Couture' in 4 kleuren, waarvan er 2 bij elk palette passen. De 2 classy tinten zijn Rouge Neon, met een vibrerend vermiljoenrood als kleur en Conail Urbain, in grafitti oranje. Voor een meer arty feel zijn er Beige Promenade, een natuurlijk bruin en Prune Avenue, een nachtelijke pruimenkleur. The choice is yours!

Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded