Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna x M.A.C. Summer

Door Tiany op 23.06.2013

We've got some verrry good news for you. Rihanna is hot and happening in beautyland. Na de succesvolle lancering van Riri's 1ste collectie voor M.A.C. in mei, komt er vanaf donderdag 20 juni 2013 een exclusieve collectie voor de webshop.

Release de bronze goddess in jezelf, want in het assortiment zit de Powder Blush Duo in Hibiscus Kiss, een matterende bronzer mixed met een vleugje koraalrode blush. Het duo is een must-have voor in je handtas. Voor een perfecte sunkissed skin teken je met je kwast een 3, startend op je voorhoofd, een accent onder je cheekbones, een streepje op je kaaklijn en you're ready to go.

Als finishing touch voor een gezonde, egale huid zet je je jukbeenderen in the picture met behulp van het highlighting product van de serie: de Lustre Drops in Rose Gold. Zo'n illuminator is overigens ook perfect om donkere schaduwen onder je ogen weg te gommen en de mooiste delen van je gezicht te accentueren. Voeg daarvoor een klein beetje product onder je arcadeboog, op je neusbrug en op het tipje van je cupidoboog toe.

Riri-Woo, hét populairste beauty-item uit haar collectie, is vanaf nu ook online verkrijgbaar. Naast deze geliefde rode lippenstift zitten er nog 2 andere prachtige kleuren in de collectie. De rebelse Riri Boy is a special 1 met zijn lavendelkleurtje en het framroosrode Heaux is om je vingers bij af te likken.

Rihanna loves M.A.C Summer is sinds donderdag 20 juni 2013 exclusief verkrijgbaar op de officiele website van M.A.C.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded