Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Pattinson & Dior Preview

Door Kim op 21.06.2013

Je was al op de hoogte van het heuglijke nieuws dat Mr. Handsome, a.k.a. Robert Pattinson, het nieuwe gezicht is van de Dior Homme Fragrance, een campagne die pas in september uitkomt. Maar! Nog beter nieuws, want stiekem zijn de beelden van deze campagne al gelekt op Instagram, en wij zouden het oneerlijk vinden om jou nog een paar maanden in spanning te moeten houden - so watch and enjoy! Naar die hoge resolutiebeelden kijken we overigens nog steeds uit!Eerste indruk? Pattinson ziet er - zoals verwacht - erg goed uit in z'n Dior kostuum, en dat terwijl hij op een dak zit, voor zich uitstaart, met de auto rijdt en een lucky lady innig kust. Wij zijn nu al fan van de campagne en hebben zo'n vaag vermoeden dat we niet de enige zullen zijn... Ben jij fan?


page loaded