Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Robert Pattinson voor Dior Homme Fragrance

Door Michael op 19.06.2013

Drumrolls please... BIG news! Niemand minder dan hottie Robert Pattinson is het nieuwe gezicht van Dior Homme Fragance! Yess!! 

De succesvolle acteur zal in de nieuwe campagnes van Dior Homme Fragrance verschijnen! De iconische fotografe Nan Goldin zal de magische campagne vastleggen op beeld. Mij hoef je al niet meer te overtuigen, Robert Pattinson zal zijn functie als vertegenwoordiger perfect vervullen. Zijn buitenaardse, adembenemende looks en de heerlijke Dior Homme parfums zijn een match made in heaven

Sinds zijn eerste rol in de Harry Potter film, is hij niet meer weg te slaan uit onze dromen de media! Van de Twilight films tot zijn rocky relatie met Kristen Stewart, we've all seen and heard about it! Onlangs bewees hij nogmaals zijn buitengewone acteertalent in 'Water for Elephants' met Reese Witherspoon. Hij eindigde recent de filmopnames voor de film 'The Rover' van David Michod's.

We zullen in de toekomst nog veel horen van deze pretty boy! Want is hij nu wel of niet samen met Katy Perry?

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded