Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pastel hair? Pastel make-up!

Door Loes op 18.06.2013


 

In het artikel How to dye your hair purple? kon je al lezen hoe ik mijn haar paars verf. Allemaal leuk en aardig dat gekleurde haar, maar wat moet ik met mijn make-up doen met zo’n haarkleur? Houston, I’ve got a problem.

Er bestaan 100 handleidingen voor blonde, bruinharige, rode en zwarte types. Maar voor paars haar? Nope…. Nergens te bespeuren. Ik ben niet het subtiele type, dus ik schuimde het internet af naar een make-up merk in net zo’n felle kleurtjes als ik mijn haar verf. En wie zoekt, die vindt!

Ik zocht en zocht… Het lijkt wel het begin van een liefdesverhaal en eigenlijk is het dat ook. Ik botste op limecrime make-up and it was love on the first sight.  Hun make-up is knallend, apart en de kleurtjes doen me watertanden. Enter the era of non boring make-up, ladies! 


Limecrime is het lievelingsmerk van alle ladies out there met gekleurd haar. Paars, blauw, roos of bananengeel, iedere kleur is hier vertegenwoordigd. De kleurtjes werken als magneten op mijn vingers wanneer ik door de webshop scroll. Gimme, gimme, gimme!

My ultimate favorite? De lipstick D’lilac, de mooiste lila lipstick van het seizoen. Voor de dare devils is er ook de lipstick ‘Mint to be’. Groen op je lippen, why not? In de pasteluitvoering is hij 100% summer proof.


Buiten candy voor je lippen, hebben ze ook nagellak, striking eye liner en oogschaduw. Hebben de kleurtjes je nog niet overtuigd? Dan doet de verpakking dat wel. Heerlijk kitchy met glitterende eenhoorns! Je kan de make-up niet in België kopen, maar wel naar hartenlust online bestellen. Neem ook een kijkje op de blog for some colorful inspiration

page loaded