Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lancôme x Alber Elbaz : final result!

Door Tiany op 18.06.2013

Ohlala! Na lang wachten krijgen we eindelijk een volledig beeld over de samenwerking tussen Alber Elbaz en beautymerk Lancôme. De creative director van Lanvin tekende een animatiefilmpje, waar in totaal meer dan zes maanden tijd werd ingestoken. Eerder konden we al een glimps opvangen in verschillende teasers, maar nu krijgen we de volledige video te zien.

De ster van het filmpje is de oogmake-up van Lancôme. Alber Elbaz werkte met het beauty brand mee aan een limited-edition collectie bestaande uit mascara’s, oogschaduw en valse wimpers. De collectie is verkrijgbaar vanaf nu!

Ondertussen kan je ook genieten van dit prachtig filmpje en mee ‘ohlala’-en met alle fashionista’s wereldwijd!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded