Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het gele wonder by Clinique

Door Bieke op 14.06.2013

Clinique makes you feel as fresh as a daisy. Zeker met haar 3 stappenplan, dat volgens BelmodoTiany ongetwijfeld het beste beauty trio ooit is. Het 3 stappenplan bestaat uit een Facial Soap, Clarifying Lotion en last but definitely not least stap 3: de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Wil je weten hoe je de 3 stappen gebruikt, BelmodoTiany legt het jou in het artikel Pretty in 1, 2 & 3 uit.

Elke 4,87 seconden wordt ergens ter wereld een flacon Dramatically Different Moisturizing Lotion verkocht. En nu hebben dermatologen de samenstelling van het legendarische ‘gele wonder’ aangepast, met een dramatically different resultaat.

Vermoeidheid, stress, vervuiling, we all deal with it, maar dat betekent niet dat we er de gevolgen van willen dragen. The battle is on! Een fresh en glowing teint, dat is wat we willen. Et voilà, Clinique est là! Na 6,5 jaar en een honderdtal tests heeft Clinique precies de juiste samenstelling gevonden voor de Dramatically Different Moisturizing Lotion +.

De lotion is op 2 niveaus geupdated. De hydratatie, die heel de dag aanhoudt, is verdubbeld, zonder toevoeging van extra olie. De huid is in 8 weken tijd 54% sterker. Beide upgrades helpen de huid. Ze zorgen voor het behoud van een gezonde basis en een betere weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het is nog steeds de populaire gele lotion met dezelfde zijdezachte textuur, alleen heet hij nu Dramatically Different Moisturizing Lotion +.

2 maal per dag een kleine hoeveelheid van dit wondermiddel aanbrengen na stap 2, de Clarifying Lotion en we zijn ready to face the world.

Vanaf € 27,30,- is een sterke en gezonde huid binnen handbereik. Verkrijgbaar vanaf midden juli. 

Met medewerking van Sarah Van Hapert.

page loaded