Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chiara Mastroianni is het nieuwe gezicht van Fendi

Door Tiany op 14.06.2013

Fendi's next topmodel face is Chiara Mastroianni! Yayy!!

De Franse actrice is het nieuwe gezicht van de Fendi Fragances! Congratz! Haar beauty en charmes vormen de perfect match om het schoonheidsmerk te vertegenwoordigen. Chiara, dochter van Catherine Deneuve en Marcello Mastroianni, is niet alleen super getalenteerd, maar ook een echte independent woman


© 9dades.com

Chiara Mastroianni is de perfecte belichaming van de Fendi Woman. Ze is naast actrice, ook stand up comedian. Ze maakte op 21-jarige leeftijd haar debuut in de film 'Ma saison préférée'. Nadien speelde ze in verschillende films van Arnaud Desplechin en Téchiné. In 2011 speelde ze samen met haar mama in de film 'Les Bien-Aimés'. Dit jaar zal ze schitteren in een film van Claire Denis. This woman is on fire!

Wij weten zonder twijfel dat Chiara Mastroianni zal stralen als het gezicht van Fendi Fragances!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded