Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Review: Iris Angélique by L’Occitane

Door Angelique op 12.06.2013

Elke vrouw droomt van een egale teint, niet? Het hebben van onzuiverheden kan je heel wat onzekerheden bezorgen. L'Occitane ontwikkelde een aantal schoonheidsproducten die deze zorgen voorgoed van de baan schuiven. De Essence Sublime en de Crème de la Beauté Sublime zouden je een droomteint helpen bezorgen. My girlfriends zweren bij deze producten, daarom probeerde ik ze even uit voor jullie. Exciting!

1. Essence Sublime

Enkele druppels van de Essence Sublime gecombineerd met een dagcrème of de Crème de Beauté Sublime zorgen ervoor dat je huid egaal wordt. Let's give it a try...


Bij het aanbrengen van het serum, worden mijn poriën zichtbaar kleiner. Mijn huid voelt gehydrateerd en streelzacht aan. Mijn teint is glad én strak. Unbelievable! Je huid wordt zodanig mooi dat je geen make-up meer aan hoeft te brengen. Just like a dream! Dit product ruikt ook heerlijk door de frisse iris bloemen. L'Occitane Essence Sublime? Oui oui, mét een Extrait d'Angelique, geeft een zijdezacht gevoel en verfrissend resultaat zonder make-up euh... tuurlijk ben ik fan ;o)

Essence Sublime is voor alle vrouwen die al jaren dromen van een egale matte teint. Het helpt tegen roodheid, verfijnt poriën en maakt je huid strakker! Breng dit serum elke morgen aan voor een perfect resultaat. 

2. Crème de la Beauté Sublime

Crème de la Beauté Sublime is een lichte BB cream. Deze crème is soepel en voelt heerlijk aan op je gezicht. Het versmelt zich onmiddellijk met je huid, waardoor het er zeer natuurlijk uitziet. Met een bescherming van SPF 30 is ze ideaal voor dit zomerweertje!

Deze crème is geschikt voor alle huidtypes. Deze 2 producten zijn niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar ze werken ook! I think I'm in love!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded